Защо е важно да знаем футболните прогнози още днес

Не може да се отрече, че във футбола има много пари и част от тях може да са за вас, докато стоите спокойно в креслото пред телевизора и се наслаждавате на поредния мач. Футболните прогнози еволюират непрекъснато по две причини основно- конкуренцията между букмейкърите и развитието на спорта и футбола в частност като индустрия.

За да правите успешни залози, трябва да сте наясно с няколко хитринки, които ще ви осигуряват в по-голямата част от случаите печалба. Сайтът за безплатни съвети относно футболни прогнози afootballreport ви дава полезни съвети и нещо повече – актуали и точни статистики.

Както вече споменахме, конкуренцията между букмейкърите е голяма и повечето дават бонуси за нови клиенти. Така идеята да правите залози при повече от единн букмейкър не изглежда никак лоша, като се има предвид, че можете много бързо и лесно да умножите бонуса си като го използвате за залагане. Независимо дали ползвате услугите на един, или повече букмейри е напълно задължително да познавате в детайли статистиката за предаставянето на отборите и правилата на съответния залог.

Защо е важно да знаем футболните прогнози още днес

Надежден партньор за правене на успешни залози е сайтът за футболните прогнози bg.mybets.eu, където вярват, че истинското удоволствие идва, когато прогнозирате сами, а не когато платите за футболна прогноза на някой типстър.Процентно съотношение на отбелязани голове, загуби, победи, класирания, предстоящи мачове и много други ще намерите на сайта. Това, което е наистина полезно обаче са хитринките, които от bg.mybets.eu ви съветват да прилагате, когато правите футболните прогнози, защото така ще си осигурите печалба независимо колко и къде залагате.

Например, ако правите залог на 1X2 прогноза краен резултат, трябва да имате предвид, че повечето букмейкъри работят с резултатите за редовните полувремена и не се влияят от промени в резултата в продължения и дузпи. Същото е положението и при залози под/над голове, като обаче този тип залози е един от най-простите, защото се прогнозира само броя отбелязани голове в мача без значение кой отбор е вкарал. Така единственото, на което трябва да обърнете внимание е състоянието на отбора и тактиката му на игра. С други думи отбори, които имат по-силна защита и по-слаба атака са подходящи за ъндъри, а тези с по-силна атака и по-слаба защита за оувъри.