Последните тенденции в кухненското обзавеждане и уреди за вграждане Тека

Последни тенденции при уредите за вграждане Тека

Тенденции в интериорния дизайн сочат стремеж към постигане на усещане за комфорт. Рационалното боравене с пространството в градските жилища с различна и в повечето случаи недостатъчна квадратура е ключът към постигане на желаната визия без излишни компромиси. Кухнята, като едно от най-важните помещения в дома, се организира най-добре като се използват уреди за вграждане, които можете да разгледате тук. Каталогът представя колекция на немската компания Тека с възможност за доставки на преференциални цени до всички градове в страната.

Немската компания Тека е лидер в пазара на кухненски електроуреди повече от 90-години. Като компания с над 100 милиона клиента по цял свят, предложенията й са пространствено адаптивни и могат да се използват за цялостно или частично обновяване на кухнята. Предимствата на това да заложите на кухнеските уреди за вграждане с немско качество е, че не само ще можете да се съобразите с последните тенденции в интериорния дизайн, но и ще се радвате на отлично представяне и дългогодишна безпроблемна работа на уредите.

Последните тенденции в кухненското обзавеждане и кухненски уреди Тека

Не изневерявайки на стила си, Тека продължава да радва клиентите си с малки, но ключови за комфорта на готвене иновации. Индукционната система TekaFlex, позволяваща увеличаване на площта за готвене с 30% и системата за предпазване на тавите от обръщане при печене са пример за това. По-значителните подобрения са по отношение на почистването и управлението на уредите за вграждане. Hydroclean технология за почистване на фурни само с една чаша вода и сензорно управление с прецизност (до десетичната запетая) при поддържаната температура на готвене предлагат новите модели кухненски уреди Тека.

Още по-голямо удобство е, че уредите на немската компания се предлагат и вече онлайн с възможност за доставка до всяка точка на страната. Онлайн магазинът вграждане.com поддържа най-ниските цени на пазара за уредите Тека. Сравнение с други магазини от бранша, красноречиво потвърждава този факт. Позволете си да бъдете модерни и стилни още днес, защото е лесно и ВЕЧЕ е евтино!