Скъпа ли е смяната на дисплей в София?

При наложителен ремонт на мобилен телефон започва едно безкрайно обикаляне и търсене на подходящ сервиз.

Освен че не е приятно да се лишите от удобството на мобилния си телефон, трябва понякога да заплатите и немотивирано високи цени за ремонта. Едни от най-добрите предложения по отношение на цените при резервните части можете да разгледате сайта тук.

Сайтът не само разполага с онлайн магазин, но и с онлайн форма за контакт, където можете да изпратите запитване за това колко ще ви струва ремонтът на телефона и да прецените дали да посетите физическия сервиз в София. От опита си в сферата GSM SoS споделят, че една от най-честите причини хората да ползват телефон с повреден дисплей са цените за смяна на дисплей.

Скъпа ли е смяната на дисплей в София?

Зависи преди всичко къде изберете да правите смяната на дисплея и от това е в пряка зависимост с цената, която трябва да платите. На много места смяната на дисплей наистина е доста скъпа, защото някои сервизи злоупотребяват и преувеличават сложността на това да се намерят определени резервни части за мобилни телефони от най-новите модели. Това не е така при сериозни и добре представени сервизи като GSM SoS, където можете да избирате от онлайн магазин за резервни части и да ползвате намаление от комплексни услуги, което достига до 20 %.

Смяната на дисплей в GSM SoS няма изобщо да бъде скъпа, защото фирмата работи с надеждни марки и оригинални резервни части. Това е предпоставка за даването на гаранция за ремонта и да още повече за повишаване на нивото на работа на самото устройство. Професионалистите обаче съветват, че за да не се стига до смяна на дисплей може да използвате протектор с нано покритие. Избягването на силни удари, намокрянето на мобилното устройство и поставянето му в нетипични за него условие е също гаранция за безпроблемната работа на дисплея. А при всички останали случаи няма драма, защото има GSM SoS.