Последната дума в строителството са сглобяемите къщи

Все по-динамично развиващият се съвременен свят налага необходимостта от повишаване на динамиката и скъсяване на сроковете за изпълнение в строителството.

Важно е да се развенчават митовете относно остарели строителни техники, които се смятат за много надеждни поради популярността им и широкото приложение в миналото. Една от най-бързо развиващите се фирми в областта на строителството на сглобяемите къщи е evtindom и може да ви предложи решение за вашия дом, което в пъти превъзхожда традиционното строителство,което сме свикнали да приемаме за даденост, по отношение на рационализиране на инвестиция време-средства. Сглобяемите къщи от evtindom нямат конкуренция.

Тъй като те са последната дума в строителството, сглобяемите къщи са разработени с цел да избегнат влагата от допълнителните строителни дейности при монолитното изграждане. Това позволява да се внесе обзавеждане и чувствителна техника буквално минути след като се приключи с довършителните дейности като боядисване.За да не са голословни, от фирмата предлагат посещение и оглед на вече изпълнени проекти.

Настоящите клиенти могат лично да се убедят в качествата на предлаганите сглобяеми къщи. Ако живеете в старо, особено панелно жилище (монолитно строителство) ще ви се наложи да направите хидро и топлоизолация, която е значителна инвестиция. С избора на сглобяема къща вие получавате дом с отлична енергийна ефективност и гаранция от 50 години,което ви позволява да спестите от излишни допълнителни разходи и като добавите ниската крайна цена, получавате най-доброто съотношение цена-качество на пазара.

Последната дума в строителството са сглобяемите къщи

Стабилността на дома ви се оценява по много и различни параметри. Основните са земетръсната устойчивост и енергийната ефективност. И по двата параметъра сглобяемите къщи показват отлични резултати при реални условия. Огромното им преимущество пред монолитното строителство е, че изискват в пъти по-малко време за изпълнение на поръчката и получавате готова оферта, като знаете крайната цена още в началото, при подписване на договор с фирмата.

С оглед постигане на максимално кратки срокове за изпълнение evtindom преустановяват строителните дейности през зимните и есенни месеци, когато климатичните условия не са достатъчно благоприятни и могат да затруднят дейностите и да удължат крайния срок на изпълнение. Затова ви съветваме да подпишете договор за изпълнение още в началото на есента, за да можете максимално да се възползвате от строителния сезон, а и за издаването на всички необходими разрешителни за строителство са необходими поне няколко месеца. Още полезни съвети, подробна информация за сглобяемите къщи и готови проекти можете да намерите на сайта на фирмата.