Различни видове дрегери от онлайн магазин Аlcoholtester.bg

Фирмата ЕЛКОМЕД ЕООД е представител за България на водещи световни производители на дрегери за алкохол.

Най-известните брандове, които можете да намерите в техния каталог на уеб сайта им Аlcoholtester.bg, са ALCOSCAN, ALCOFIND, ALCOVISOR, CATEC и световния лидер DRAGER Safety – Германия, с чиито дрегери е оборудвана българската пътна полиция – МВР КАТ.

Различни видове дрегери от онлайн магазин Аlcoholtester.bg

В онлайн магазина можете да намерите дрегери с различно предназначение – за проверка на служители и работници във фирмата, за лична употреба, за контрол на достъпа, с монети и еднократни алкохолни тестове.

Всички дрегери за алкохол са сертифицирани и адаптирани за европейския пазар и с приложена гаранция и CE/TUV-сертификат от производителите. Те са прецизни в работата си, измерват точно и са с перфектното съотношение цена/качество на българския пазар. В сайта има широк спектър от различни по вид предназначение дрегери за алкохол, измежду които имате възможност да избирате.
Фирмата Елкомед ЕООД е оторизирана и за техническата им поддръжка, ако възникне някаква повреда или потребност от техническо обслужване на устройството.
Друго от предимствата им е това, че те поемат куриерските и транспортните такси, което автоматично означава, че доставката е напълно безплатна за вас. Разгледайте каталога на електронния магазин AlcoholTester.bg и изберете вашия дрегер, за да предотвратите възможни за Вас негативи на пътя, последствие от употреба на алкохол. Техниката е в наличност, което допринася за максимално бързото доставяне на пратката.
Може да поръчате дрегер за алкохол от сайта на Елкомед ЕООД или да посетите техния магазин в София, посочен на Аlcoholtester.bg или пък да се обадите на телефонен номер 0888-513916, където да направите поръчка или да зададете своя въпрос, свързан с алкохолтестер.