Профилактика или почистване на септични ями?

Какво да правим, ако каналът се запуши сериозно или се е случила авария с канализацията?

Разбира се, добре е да знаем към кого да се обърнем за спешна помощ за отстраняване на създалите се неприятности и бързо ремонтиране на тръбите. Специализирани фирма за отпушване на канали, като https://kanalihit.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D1%8F%D0%BC%D0%B8 предлагат именно такива услуги, както за отпушване на канали и почистването им в битови или строителни условия, така и за ремонтиране и изграждане на ВИК мрежи. Ако имате нужда от почистване на септичната яма, също можете да се обърнете към професионалистите, които ще пристигнат на адреса до няколко часа, заедно с всичката необходима техника.

Профилактика или почистване на септични ями?

Фирмата разполага с камиони с контейнери, за изпомпване на отпадъците, които след това се извеждат до специализираните за това места. Имате възможност да изберете също и дезинфекциране на ямите, което ще ви лиши от лошата миризма и натрупалите се микроби. За да не се стига до преливане , е добре да има честа профилактика и почистване на септичните ями, честотата на които, зависи, както от потреблението, така и от типа почва. Скалистите почви, които са а малка водопропускливост, например, задават предпоставка за по-бързо препълване на ямите. Съществуват септични ями с една или повече камери, като това зависи от големината на домакинството.

Можете да изберете още и монолитни изгребни ями, които са с гладка повърхност и много лесни за почистване, както и с възможност за монтиране на допълнителни преливни тръби, надстройки и всякакви необходими удължители. Освен това в тях могат да се влагат бактерии, които редуцират утайките. За почистване и профилактика на септични ями, както и за всичко свързано с канализацията и необходимостта от ремонт, не се колебайте да се свържете с KanaliHit.com, които работят на територията на София всеки делничен и почивен ден. Уверете се сами.