Почистване на септични ями в София – вижте къде

В някои райони в страната липсва централна канализация за отвеждане на отпадъчните води и това е причината там да бъде изградена специална система със септична яма. Там се събират битови отпадъци, което само по себе си води и до момента, в който ще има нужда и от почистване на септичните ями.

Най-често използваният начин за това е изпомпването на битовите отпадъци, защото така и се рециклират. По-скъпо е да се изгради самостоятелна канализационна система, която включва и услуги за диагностика на тръбопроводната система.

Разбира се, че не можем да се справим сами с почистване на септични ями и това налага да се обърнем към специализирана фирма. Цената, на която ще извършат тази услуга за вас до голяма степен зависи от големината на ямата. Специалистите ще направят оглед на място по Ваша заявка и ще Ви предложат начини за справяне с препълнените септични ями. Те разполагат с оборудване, което бързо и качествено ще отводни Вашите септични ями.

почистване на септични ями

А ако се чудите кои са специалистите по почистване на септични ями в София, то това е фирма „Евроканал“ ЕООД. Те разполагат с широк набор от технически средства за почистване на септични ями. Съдържанието на септичната яма се изпомпва, като след това мръсотията се извозва до специално разрешено място, където се изхвърля. Екипът на фирмата има и специална техника за разбиване на твърдите елементи в септичната яма. По заявка на клиента се прави и дезинфекция на контейнера със специален препарат.

Ако смятате, че това е решението за вас, не отлагайте, а се свържете с EvroKanal.net на тел.: 0877 77 93 77 и те ще реагират експресно. Можете да ги откриете и лично на адрес: гр.София, кв.Врaждебна, ул.46, N2a.