Кой може да се подложи на изследване с полиграф?

Случвало ли ви се е да имате известни съмнения по отношение на някого, за които обаче да нямате никакво доказателство? Със сигурност всеки от нас го е изпитвал поне веднъж и чувството не е никак приятно. Именно в тези случаи е добре да потърсите услуга с полиграф, която ще ви даде цялата истина и ще ви помогне да разобличите виновника.

Няма значение дали става дума за проблем свързан с бизнеса или е от личен характер, с помощта на изследването с полиграф вие ще можете да откриете точното състояние на нещата и ще разрешите всеки един казус. Полиграфът е апаратура, която измерва промените, свързани с типа дишане, сърдечно съдовата активност и др., вследствие на зададени въпроси, като резултатите се изобразяват върху графика, която обаче само един експерт би могъл да разчете правилно.

полиграф

Именно частта с анализа е изключително важна част от изследването, която благодарение на добрите полиграфисти в центровете бива свършена успешно. И ако се чудите къде да откриете полиграф, който да ви даде цялата истина, то ще ви кажа. Центърът за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата е перфектното решение за вас. Това е частна и независима компания, която е насочена към бизнес и частни клиенти. Услугата, която предлага е проверка на твърдения с полиграф от DetektorNaLajata.com, по американския метод на Клив Бакстър, който статистически е с най-висока точност и е доказал ефективността си в световен мащаб. Техниката, с която работи центъра са съвременни, компютъризирани полиграфи, произведени в САЩ от „Lafayette Instrument Company“, които се използват от всички служби за сигурност по целия свят – МОСАД, ЦРУ, ФБР, ФСБ и други. В България с тази марка полиграфи работят в Института по психология към МВР, МО и ДАНС. А относно специалистите, които ще проведат самото изследване – те са дипломирани магистри психолози, обучени и сертифицирани за провеждане на полиграфски изследвания от „The Backster School of Lie Detection“, San Diego, California, USA. Така че няма причина за притеснение и можете да бъдете сигурни на 100%, че ще получите напълно достоверни резултати.

Ако у вас възникнат въпроси и неясноти свързани с изследването с полиграф, не се колебайте да ги отправите към специалистите от центъра на тел.: 0700 111 60 или 088 60 60 266. Направете го още сега и ще бъдете наистина спокойни, след като имате цялата истина! Така че ако мислите, че имате нужда от изследване с полиграф, то не се колебайте да се свържете с тях. Екипът им Ви очаква и направо на адрес: гр.Пловдив, кв.Кършияка, ул.”Иван Рилски” N52. Посетете и техния уеб сайт на адрес: DetektorNaLajata.com, където ще получите още информация относно самото изследване с полиграф. Доверете се на професионалистите в тази сфера и ще останете доволни!