От какво ни предпазват йонизаторите за въздух?

Имате ли желание да започнете да дишате спокойно в големия град, където прекарвате по-голямата част от времето си, потънали в работа и задължения?

Все повече хора си дават сметка за необходимостта от чиста среда, в която да живее и отглежда своите деца, особено, след като статистиката показа колко сериозен е проблемът с нивата на замърсяване на въздуха в нашата столица. Време е да се замислим за това как се придвижваме и да преосмислим употребата на автомобили с тази честота, с която сме свикнали, както и начините, по които се отопляваме. Оказва се, че приятният аромат на пушек в селото е сериозен проблем в град, като София, където фините прахови частици остават в капан, където сме и ние. Освен това, можем и да изберем да пречистваме въздуха в домовете и офисите си, с помощта на йонизатори за въздух, които пречистват въздуха максимално. Къде можем да намерим подобни уреди? В страниците на повече тук можем да намерим високотехнологични йонизатори, които покриват и най-високите стандарти за качество.
От какво ни предпазват йонизаторите за въздух?
Те работят на автоматичен режим и при необходимост от доливане на вода или смяна на филтрите, сигнализират и спират да работят. Така няма нужда да ги следим през цялото време, както е наложително да правим с други уреди за отопление или охлаждане. От какво ни предпазват йонизаторите за въздух? Пречистващите филтри, с които разполагат уредите пречистват въздуха от прах, фини прахови частици и алергени и не на последно място от вируси и бактерии. Благодарение на новите технологии, можем да разчитаме, както на филтри с активен въглен и с плазмено покритие, така и на покритие с положителни и отрицателни йони, които неутрализират бързо вирусите, бактериите и други летливи съединения.

Вече можем да изберем йонизатори за въздух с шестстепенна защита, която представлява системата от филтри. Да можем да дишаме спокойно в домовете и на работните места, където прекарваме най-много време, е достатъчно добър повод да се замислим, дори и да нямаме изразени алергии или дихателни смущения все още. От личното участие на всеки един от нас зависи какво ще бъде състоянието на въздуха навън, а за това вътре в помещенията, можем да се погрижим веднага. Вижте още в каталога на clearair.bg и изберете сами.