Колко е важно да имаш винтоверт у дома?

Всеки един майстор, би потвърдил, че за да може да се работи бързо и да бъдем достатъчно продуктивни е нужно да разполагаме и с мощни инструменти.

За ефективната работа акумулаторните инструменти трябва да са освен мощни и компактни. А едно от най-важните неща е и продължителността на работа и дългия живот.

И споменавайки това, не можем да пропуснем да кажем, че добре познатата на всички ни марка, BOSCH, реагира на тези изисквания с въвеждането на пазара на нови 4,0 Ah батерии за своите 14,4 V и 18 V професионални литиево-йонни инструменти преди години, както и с непрекъснатите си иновации, които предлага на клиентите си.

За да можем да работим оптимално добре, капацитета на батерията е едно от най-важните неща. Но е добре да знаем, че колкото по-дълго е натоварването, толкова по-наложително е и предпазването на батерията от прегряване. В тази връзка, много производители използват регулираща електроника, която изключва инструмента. Но това означава принудителни паузи и загуба на работно време. Затова и лидерите на европейския пазар, Bosch използват друга концепция – от 2006 година при литиево-йонните инструменти се използва технологията CoolPack, като разбира се и новите 4,0 Ah акумулаторни пакети са снабдени с нея.

Ако не знаете обаче на кого да се доверите за закупуването на вашия винтоверт BOSCH, то продължете да четете тази статия. Видимо е, че предимствата на марката играят голяма роля в избора и може би брандът се нарежда на едни от най-високите места и бихме могли да ги наречем лидери за малките електроуреди.

винтоверт

А относно това откъде да ги намерите, мястото е Профи Плюс. Те се намират физически в гр.София, ж.к. Младост 1, бул. Йерусалим, бл. 51 А, но за тези от вас, които желаят можете да направите и поръчка онлайн. Можете да се свържете с екипа на магазина на телефон 02 974 46 07 или мобилен 0 888 444 031, както и на e-mail profiplus@mail.bg или facebook страница ProfiPlusLTD. Те разбира се имат свой онлайн магазин на адрес ProfiPlus.bg, където спокойно можете да разгледате всички предлагани от тях продукти.

Като за поръчки до 100 лв. с ДДС, цената на куриерската услуга е 10 лв. с ДДС. За поръчки над 100 лв. с ДДС – безплатна доставка с куриер. Към доставката на всяка машина /електроинструмент, пневматичен инструмент, машина с ДВГ/ ще намерите Гаранционна карта с посочен гаранционен срок /за физ. лица – мин. 2 години.

Винтовертите на BOSCH биха били вашия най-добър избор, затова не чакайте, а се доверете на най-добрите в сферата. С вашия нов винтоверт ще можете бързо и лесно да се справяте с всяко нещо у дома, а и вече няма да има нужда да давате излишни средства за сглобяване на новите мебели. Ще можете лесно и бързо да правите това сами с удобния и функционален винтоверт, който ще закупите от ProfiPlus.bg