Магията на зъбните импланти разкрива зъболекарска клиника София

В случай, че се е наложило поставянето на няколко зъбни импланта, за да възвърнете отново красотата на усмивката си, или тепърва ви предстои подобна интервенция – със сигурност можем да ви бъдем от полза.

В днешната ни публикация ще ви разкрием накратко магията при поставянето на зъбни импланти, така че да разберете по-добре самата процедура и защо се характеризира като една от най-успешните в имплантологията.

Със сигурност поне веднъж сте ставали свидетели на необходимостта от това някой от зъбите ви да бъде изваден. От зъболекарска клиника София като aleksandarvalev.com обаче разкриват как можете отново да се усмихвате без притеснение. Имплантологията сама по себе си се сдобива с все по-голяма популярност сред хората, които не искат да усещат празни пространства между редиците със зъби. Именно затова д-р Вълев от зъболекарска клиника София предлага удачен вариант с 97% успеваемост в практиката.

Магията на зъбните импланти разкрива зъболекарска клиника София

Каква е подготовката за поставяне на зъбни импланти:
Да започнем с уточнението, че със зъбни импланти могат да се възстановят един или няколко зъба, без да се налага изпилването на съседните зъби. Тази процедура попада в графата „лечение“ и започва с преглед, снемане на анамнеза, оценяване на показанията и противопоказанията за всеки пациент. Преди да се премине към каквито и да било действия – всичко трябва да се планира. Извършва се триизмерно рентгеново изследване, което позволява измерването на реалните разстояния до съседни зъби и други важни анатомични структури.

Както сами можете да се убедите в зъболекарската клиника в София на д-р Вълев нищо не се прави „само защото трябва да се направи“. Екипът му от специалисти, както и той самият подхожда с изключително внимание към детайла и правилния подход за извършване на всяка една процедура. За да не изпадаме в подробности, ви съветваме да посетите aleksandarvalev.com, където ще откриете онагледено със снимков материал описание на целия процес по планиране и поставяне на зъбни импланти.