Ползите, които предлага трислоен дъбов паркет

Естественият дъбов паркет е едно от най-добрите решения за това какво да сложим като подово покритие.

На първо място е натуралния цвят на дървесината, който намира широко приложение при различни интериорни дизайни и решения в цветово отношение. През 2019-2020 година изключително актуални в интериорния дизайн ще бъдат еко тенденциите и тези във винтидж стил, индустриален стил и модерна екзотика или скандинавско ретро.

Характерно при тези стилове е, че се залага на цветове, които минават през топлите природни гами до по-студените индустриални нюанси на метала или среброто. Голяма колекция в цветово отношение на естествен дъбов паркет можете да откриете тук и да издържите дома си в едни от най-модерните тенденции в интериора през тази година.

Ползите, които предлага естествения дъбов паркет

На второ място, но не и по значение можем да поставим здравината и по-голямата дебелина на подовото покритие от тази на така известния като ламиниран паркет. Ламинатът се произвежда от пресовани и слепени дървесни частици, която е и основната разлика от естествения паркет, който се произвежда от масивна дървесина, характеризираща се с по-голямата си устойчивост и по-дълъг живот, тъй като вътрешността е хомогенна и не се влияе от всекидневния натиск, на който е изложен паркетът. От изключително значение са ползите, които предлага естествения дъбов паркет Вема-ен за дома ви, а именно добра топло и шумоизолация, която да ви гарантира уют и спокойствие, когато сте у дома.

Иновативната система за сглобяване пък осигурява до няколко пъти по-добра калибровка на паркета и абсолютно равна и гладка повърхност. При допир естествения дъбов паркет с омаслен завършек дава усещането за естествено дърво и топлина. За почитателите на лакираните паркети, фирмата се погрижила да осигури също толкова голям избор. Основната разлика между двата завършека, че лакираният паркет изисква по-малко грижи, но крие риска от надраскване и при допир дава усещане за гладка и хладна повърхност. Ако се колебаете какъв точно естествен паркет за дома си да изберете, можете да използвате електронната форма за запитване или да посетите магазина на Вема-ен в София, където ще се радвате на приятелско отношение и висок професионализъм.