Защо е толкова важно децата ни да пият омега 3?

Защо е толкова важно децата ни да пият омега 3

Може би сте чували за любопитната статистика, по отношение на различните заболявания и особено за тези, които са предизвикани от повишен холестрол, водещи до инфаркт и инсулт. Дълго време учените не са били наясно защо северните народи стоят на последно място по заболявания на сърдечносъдовата система и по инциденти, свързани с високите нива на холестерола, въпреки че се хранят с големи количества мазнини.

Проучванията им, обаче намират отговор на тези въпроси в рибеното масло, в което се съдържа най-богато наличие на Омега 3 мастни киселини. Така важните съставки, които не се синтезират от човешкия организъм, но могат да се приемат с храна и хранителни добавки се извличат от рибата, като в случая с ескимосите това е най-честата храна, която употребяват.

В сайта можете да се запознаете и с подробности по съдържанието на рибеното масло, чрез сертификата за анализ, който ще намерите. Оказва се, че най-добрата комбинация между качество и ниска цена за рибено масло се намира в текущото предложение. Подобряващо състояния, като ставни проблеми, поради противовъзпалителния си характер, рибеното масло се препоръчва и при остеоартрит. Също така с него можете да подобрите хормоналния баланс, а ако сте активно спортуващи е изключително важна ежедневната употреба, дори в по-големи количества. Разбира се добре е да се консултирате със специалист ,ако смятате, че са ви необходими повече от обичайните няколко грама на ден. Оказва се, че Омега 3 се съдържат и в лененото и в сусаменото семе, но за разлика от жените, при мъжете не е добре да ги употребяват, поради повишаване нивата на естроген. За това за мъжете се оказва особено важно да наблегнат именно на рибеното масло като основен източник на незаменимите мастни киселини.

Предлаганото рибено масло с Омега 3 за деца на капсули може да се употребява и от много малки деца, поради липсата на вкус и миризма, което прави лесен приема му. Особено препоръчителна, както и в по-големи дози от обичайните е употребата на рибено масло от хора, които се занимават активно със спорт и се подлагат на сериозни натоварвания.

Омега 3 спомагат да се запазят ставите и сърцето, които са много важни за един спортист. Важно е да се знае, че комбинацията между рибено масло и витамин С, както и други антиоксиданти не е препоръчителна, поради взаимно неутрализиращия ефект, който двете вещества имат. Можете да сравните сами и да видите, че предлаганото рибено масло в онлайн магазин магазинвелосипеди.com се предлага на най-ниските цени на пазара. Така можете да разчитате на най-добрата комбинация между качество и цена. Вижте в онлайн магазина и купете сега, количествата са ограничени!