На каква цена мога да намеря детектор на лъжата в София?

Живеем в свят, в който има бърз обмен на информация особено в по-големите градове в рамките на една страна. Усеща се напрежения в следствие на натрупването на задачи, задължения и хиляди отговорности. Безспорен факт е, че в днешно време доста двойки се ревнуват заради прекомерната употреба на Интернет и злоупотребата в социалните мрежи. В такъв случай при възникнала конфликтна ситуация на недоверие или съмнение може да се прибегне към полиграфско изследване с детектор на лъжата.

Фирма, която предлага ниска цена за психофизиологични изследвания в град София, е център „Детектор на лъжата“. Разполагат с най-съвременната и модерна техника на пазара, а екипът им е съставен от изключителни професионалисти, преминали през редица обучения, отговарящи на световните стандарти и изисквания. Подбраните експерти от екипа са преминали през множество квалификации като: Matte Institute of Polygraph Science (New York , USA); Assess (България); Backster School of Lie Detection (San Diego, California, USA).

На каква цена мога да намеря детектор на лъцата в София?

Освен това през целия процес на изследването с детектор на лъжата екипът ни е под постоянно супервизиране, наблюдение и контрол, извършван от експертите от Assess България, Backster School of Lie Detection САЩ и APA – Американската Полиграфска Асоциация. Стриктното спазване на методологията на Backster, която е призната сред специалистите, изследващи с детектор на лъжата в цял свят, е гаранция за 100% обективност на резултатите от изследването.

Знаете ли всъщност какво представлява детектора на лъжата?
Пoлигpaфът зaпиcвa пcиxoфизиoлoгични пpoмeни в изcлeдвaнoтo лицe пo вpeмe нa тecтa.Зaпиcвa тypa?aлнoтo/гpъднoтo/ и диaфpaгмeнoтo/cтoмaшнo/ дишaнe ,eлeктpo-дepмaлнaтa aктивнocт и измeнeниятa в cъpдeчнo-cъдoвaтa дeйнocт. Гpaфикитe кoитo oтчитaт тeзи измeнeния ce нapичaт тpeйcинги. Cимпaтикoвият дял нa aвтoнoмнaтa нepвнa cиcтeмa e пъpвo пpичинaтa зa физиoлoгичнитe peaкции кoитo ce зaпиcвaт кaтo ceгмeнти в дaдeн тpeйcинг, тoвa e пoкaзaтeлнo зa нaличиe нa лъжa в пoлигpaмитe. Baжнo e дa ce идeнтифициpaт eмoциoнaлнитe и нe–eмoциoнaлнитe cтимyли / cтpecopи/,кoитo aктивиpaт cимпaтикoвaтa нepвнa cиcтeмa и фaктopитe кoитo oпpeдeлят или имaт влияниe въpxy cилaтa нa eмoциoнaлнитe и нe-eмoциoнaлнитe oтгoвopи.

Ако търсите качество на ниска цена, център „Детектор на лъжата“ е само за вас! Това, което е от огромно предимство при тях е, че те предлагат изключително гъвкаво работно време и могат да се съобразят изцяло с вашия график. Могат да направят изследването както късно вечер, така и рано сутрин през почивните дни – извън официално установеното работно време.

Изследванията с полиграф – Детектор на лъжата – се извършват с професионална полиграфска техника, сертифицирана и произведена от Lafayette САЩ. Това е техниката, с която работят и службите за сигурност в целия свят. Качеството на резултатите с тази техника е изключително надеждно и точно.

Посетете техния уеб сайт Детекторналъжата.org и разгледайте всички подробности около самото изследване – каква е процедурата, колко дълго излизат резултатите. Ще видите и подробен списък с цена за всяка услуга, която те предлагат. „Детектор на лъжата“ предоставя възможността на всеки клиент да бъде безплатно консултиран предварително, защото знаят, че това е непозната материя за повечето от нас и се стремят максимално подробно да обяснят всички неясности. Обадете се на 0885 600 802 или 0700 111 60 и се свържете с тях още сега. Офисът им се намира в идеалния център на София на адрес: гр. София, бул. „Александър Стамболийски“ 22.