Летни гуми с високи параметри на достъпни цени

За да направите правилен избор на летни гуми за своя автомобил, трябва да знаете препоръчания от производителя размер.

Тези оказани характеристики може да прочетете в техническото ръководство на автомобила или на лепенка, поставена най-често някъде около шофьорската врата или на капачката на резервоара. Цифрите, които са написани, включват широчината на протектора на гумата в милиметри, профила или височината на гумата, но не в милиметри, а в процентно съотношение от широката й част, буквената индикация R е означение, че гумата е радиална, а цифрата след това е вътрешният диаметър на джантата в инчове и накрая виждате товарния индекс, който показва какво тегло най-много е способна да издържи конкретната гума и скоростния индекс, който указва максималната скорост, с която може да се движи гумата безопасно. Съответно колкото по-високи са тези параметри, толкова повече се оскъпява продуктът.

Летни гуми с високо качество, които имат конкурентни технически характеристики, може да намерите в голямо разнообразие в каталога на онлайн магазин Gumimax.com. Освен летни, там се предлагат и всички останали категории гуми, но днес ще наблегнем на този вид, защото много хора подценяват важността и значението им.

Летни гуми с високи параметри на достъпни цени

През летните горещини асфалтът се нагрява до такава степен, че ако гумата е направена от некачествени материали, тя може да увреди и да бъде негодна за шофиране. Каучукът трябва да е с по-твърди примеси, за да издържи на нагорещената пътна настилка.

От дълго време всички летни гуми държат по-ниска цена в сравнение със зимните. Но това не означава, че не са толкова качествени. Избирайте умно, за да не се налага да търсите повторно или да ги сменяте отново следващия сезон.

Посетете сайта Gumimax.com и ще се убедите колко е богато разнообразието от летни гуми. Има подходящи продукти за всички марки и модели коли. Имате опция за намиране на правилните гуми точно за вашия автомобил, въвеждайки точно определени данни. Това, което прави този електронен магазин толкова примамлив за всички шофьори, са артикулите на достъпни цени и всички специални предложения и актуални намаления и промоции на отделни продукти.