Иновации в газовия инжекцион

Още от създаването си до днес автомобилостроенето се стреми да облекчи потребителите и създаде максимално функционални и екологични автомобили. Имайки предвид изчерпването на запасите и бързото развитие на източните икономики, най-добрата алтернатива на пазара остават газовите горива. Не само с екологичната си насоченост, но и като икономична алтернатива се налага на пазара
газовият инжекцион sofgas.

Като последно поколение автомобилна газова уредба, газовият инжекцион се отличава с високата си технологизация и компютаризация, която е характерна изобщо за съвременните автомобилите.
Иновации в газовия инжекцион
Газовият инжекцион е газова уредба от последно поколение и има редица предимства пред конвециналните. Иновационно е устройството на модерните АГУ с добавената микропроцесорна система, която се самоконтролира и оказва контрол в работата на цялата уредба. Именно поради тази причина много често газови инжекциони се препоръчват за монтаж на нови автомобили, но като бюджетен вариант може да се използва и конвенционална АГУ с метални клапани и …. Така газовият инжекцион се превръща в най-икономичната алтернатива за автомобили с турбо или механичен компресор се конвертират отлично с газови инжекционни системи, както и автомобили с мощност над 300 конски сили.

Екологичността при работата на превозните средства е все по-често дискутиран проблем в нашето съвремие. Бъдещето на транспорта несъмнено са електрическите автомобили, но докато те станат достъпни за масовия потребител, най-екологичното решение за вашата кола си остава АГУ. Поради иновациите в дозировката и разпределението на горивото, както и поради самата специфика на газовите горива,газовите инжекциони показват високи резултати при регулираното отделяне на въглероден диоксид и намаляване на вредните емисии при шофиране. Всички съвременни газови уредби и инжекциони са разработени в съответствие с изискваннията и законовите рамки на ЕС и са едни опт най-висококачествените на пазара в момента алтернативи за икономичен разход на гориво. Прости изчисления сочат, че инвестицията в газов инжекцион се възвръща за по-малък период от пълната гаранция на уребдата.

Що се отнася до въпроса каква система е най-подоходяща за вашия автомобил, най-добре е да се консултирате със специалист и да се ориентирате към професионален сервиз за монтаж и поддръжка на газови уредби. Бъдещето ни предлага иновации в сферата на автомобилния бизнес и можем да се възползваме максимално рационализиране на разходите и грижата за околната среда още днес!