Спиралата за очи – задължителен елемент в козметичната ви чантичка

Ако отворим козметичната чантичка на една дама, можем лесно да предположим какво има в нея. Със сигурност едно от нещата е спирала за очи, която е любимата част от грима на всяка една жена.

Която и да попитаме, може да потвърди, че след поставянето на спирала за очи, погледът изглежда по съвсем различен начин. Миглите са издължени, окото е увеличено и изглеждаме в пъти по-добре. Спиралата за очи е нашият помощник в прикриването и на изморените ни очи от недоспиване или по други причини. Тя отваря погледа и той е много по-изразителен.

спирала за очи

Немската марка декоративна козметика ArtDeco, която е с над 30 години история., има своя тайна за успеха. Техните продукти са комбинация от постоянно внимание към индивидуалните желания и потребности на клиента, безкомпромисното качество, създаването на тенденции и иновации. Разбира се всичко това на разумна и достъпна цена.

А можете да се сетите, че спиралата им за очи е безупречна, нали?

Спиралите за очи на ArtDeco са със специално разработени високотехнологични четки с различни форми. Това позволява перфектното разделяне и обем на миглите за истински ангелски поглед. Четките със заострен връх оформят безупречно най-фините мигли, докато по-широката страна създава обем и издължава външния ъгъл на окото, като гарантира оптично „отваряне на очите”.

Високотехнологичната текстура 3 в 1 – за обем, дължина и извиване, и специалната гел формула правят текстурата лесна за нанасяне, за изключителен резултат. Бързосъхнещата технология позволява перфектно изглеждащи мигли за секунди. В същото време натуралните съставки подхранват миглите.

Те са помислили както за фантастичен външен вид, така и за добро здраве. А резултатът е поразителен.

Доверете се на ArtDeco за декоративната си козметика и закупете революционната им спирала за очи. Кликнете върху линка, за да посетите техния уебсайт.

Ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66, по имейл на shop@nardis.bg, както и разбира се в уебсайта Nardis.bg